ARGOSLOVEN zgodba

Sočutje, integriteta in odličnost

Naša zgodba je leta 2015 vzklila iz čistega prijateljstva, skupnih vrednot in življenjskih ciljev. V hitro razvijajočem se svetu, smo zaznali veliko željo po vrnitvi k samemu bistvu, naravi.
V času bliskovitega tehnološkega napredka, smo začutili veliko odgovornost do družbe in ustvarjanja uporabniku ter zemlji prijaznih rešitev. Prihodnost smo videli v konoplji, okolju in družbi prijazni znanilki nove dobe.

Jasno je bilo, da nas bodo le visoki standardi in trdna drža ohranili v družbi najboljših. V težnji po napredku in razvoju pa smo spoznali, da potrebujemo nove rešitve, zato smo vse moči usmerili v lastno pridelavo.

Svojo vizijo tako še dandanes gradimo na transparentnosti in najvišji kvaliteti, v sozvočju z zemlji prijaznimi kmetijskimi praksami. Kot vzklije seme, ki ga posadimo v zemljo, tako je z letiin izkušnjami, raslo tudi naše znanje.

Ob sodelovanju z lokalnimi kmeti in povezovanju z istomislečimi, smo prebrodili številne začetne izzive in se na tržišču uveljavili kot zaupanja vredna znamka. Na krilih samoiniciative in radovednosti letimo naprej, pridružite se nam na tem razburljivem popotovanju.

nasa zgodba 1024x586 1
E NOVICE

Pridružite se Agrosloven družini

Prijavite se in prejemajte obvestila o novih izdelkih, strokovnih člankih, ter posebnih kuponih in popustih.

konopljina krema
KONOPLJINE KAPLJICE

Naravna rešitev za težave

Naravne, konopljine kapljice slovenske pridelave Agrosloven lahko uporabljamo za lajšanje kronične bolečine, tesnobe, vnetja in nespečnosti.

V trgovino
Rok SlamaRok Slama
16:17 05 May 23
Po daljšem stresnem obdobju sem prvič preizkusil kapljice za sproščanje in spanje. Stres se je postopoma zmanjšal, občutil sem več miru, spanec pa se je drastično izboljšal. Sedaj se zjutraj zbudim zadovoljno in naspano.
Miha AhačičMiha Ahačič
14:48 20 Apr 23
CBD je ena redkih stvari, ki mi pomaga pri boljšem spanju. Agroslovenov je odličen, tako da sem že nekaj časa redna stranka.
Elizabeta IvacicElizabeta Ivacic
08:05 19 Apr 23
Uporabljam sedaj negovalno kremo od Agrosloven že dva meseca. Sem zelo zadovoljna in stanje moje kože se je zelo izboljšalo. 💚 Toplo priporočam
marinka jerancicmarinka jerancic
11:32 04 Jul 19
Kako naj odpravim bolecine ostro herpes kaj bi pomagalo glede vasih izdelkov srcna hvala
js_loader