Naša zgodba - agrosloven.si

Naša zgodba

Naša zgodba je leta 2015 vzklila iz čistega prijateljstva, skupnih vrednot in življenjskih ciljev. V hitro razvijajočem se svetu, smo zaznali veliko željo po vrnitvi k samemu bistvu, naravi.
V času bliskovitega tehnološkega napredka, smo začutili veliko odgovornost do družbe in ustvarjanja uporabniku ter zemlji prijaznih rešitev. Prihodnost smo videli v konoplji, okolju in družbi prijazni znanilki nove dobe.

Jasno je bilo, da nas bodo le visoki standardi in trdna drža ohranili v družbi najboljših. V težnji po napredku in razvoju pa smo spoznali, da potrebujemo nove rešitve, zato smo vse moči usmerili v lastno pridelavo.

Svojo vizijo tako še dandanes gradimo na transparentnosti in najvišji kvaliteti, v sozvočju z zemlji prijaznimi kmetijskimi praksami. Kot vzklije seme, ki ga posadimo v zemljo, tako je z letiin izkušnjami, raslo tudi naše znanje.

Ob sodelovanju z lokalnimi kmeti in povezovanju z istomislečimi, smo prebrodili številne začetne izzive in se na tržišču uveljavili kot zaupanja vredna znamka. Na krilih samoiniciative in radovednosti letimo naprej, pridružite se nam na tem razburljivem popotovanju.

Item added to cart.
0 items - 0,00