Naša zgodba - agrosloven.si

Naša zgodba

Naša zgodba je leta 2015 vzklila iz čistega prijateljstva, skupnih vrednot in življenjskih ciljev. V hitro razvijajočem se svetu, smo zaznali veliko željo po vrnitvi k samemu bistvu, naravi.
V času bliskovitega tehnološkega napredka, smo začutili veliko odgovornost do družbe in ustvarjanja uporabniku ter zemlji prijaznih rešitev. Prihodnost smo videli v konoplji, okolju in družbi prijazni znanilki nove dobe.

Jasno je bilo, da nas bodo le visoki standardi in trdna drža ohranili v družbi najboljših. V težnji po napredku in razvoju pa smo spoznali, da potrebujemo nove rešitve, zato smo vse moči usmerili v lastno pridelavo.

Svojo vizijo tako še dandanes gradimo na transparentnosti in najvišji kvaliteti, v sozvočju z zemlji prijaznimi kmetijskimi praksami. Kot vzklije seme, ki ga posadimo v zemljo, tako je z letiin izkušnjami, raslo tudi naše znanje.

Ob sodelovanju z lokalnimi kmeti in povezovanju z istomislečimi, smo prebrodili številne začetne izzive in se na tržišču uveljavili kot zaupanja vredna znamka. Na krilih samoiniciative in radovednosti letimo naprej, pridružite se nam na tem razburljivem popotovanju.

Asset 2

Artboard 1 copy 3

OBDELANA4

OBDELANA5

OBDELANA2

OBDELANA1 (1)

Artboard 1 copy 6


Previous
Next

Item added to cart.
0 items - 0,00